100.YIL - ÇİĞDEM VOLEYBOL KURSU

blog yazısı ekle !

100.YIL - ÇİĞDEM VOLEYBOL KURSU

ÇOCUKLAR VOLEYBOL İLE HEM EĞLENİYOR HEM DE SAĞLIKLI ŞEKİLDE BÜYÜYOR – 100.YIL - ÇİĞDEM VOLEYBOL KURSU

Çocuk gelişiminde sporun birçok olumlu katkısı olsa da çocukları spor yapmaya yönlendirmek ve bir sporu yapmaya devam etmelerini sağlamak her zaman çok kolay olmuyor. Ancak voleybol hem çok keyifli hem de eğlenceli bir spor oluşu sebebi ile çocuklara sporu sevdirmeyi başarıyor.

Filenin Sultanları Voleybol Okulları - Dikmen

Dikmen

devamını oku... Adres: Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi - (Dikmen polisevi kavşağı Shell benzinlik Arkası.) Selimiye caddesi 23/B Dikmen-Ankara

Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

Eğlenceli ve dolu dolu antrenmanlar, hem kişisel gelişim hem takım odaklı özel çalışmalar, her yaş grubu için eğitsel oyunlar. Mehmet Emin Resulzade Spor kulübü olarak Voleybol, Basketbol, Futbol kız - erkek antrenmanlarımız başlamıştır.devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara


Voleybol fiziksel gelişime katkı sağlıyor

Voleybol çocukların ve gençlerin fiziksel gelişimlerine ciddi şekilde katkı sağlıyor. Voleybol çocuklarda birlikte hareket etme, zamanı en verimli şekilde kullanma becerileri kazandırıyor. Bunun yanı sıra çocuklara yardımlaşmanın önemini öğretir ve hem kendine hem de başkalarına güvenmesini sağlar. Bunlarla da kalmaz ve voleybol sayesinde çocuklar sağlıklı beslenmeye başlar ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimser. Ayrıca voleybol oynayan çocukların boş zamanlarında kötü alışkanlıklar edinme riski de ortadan kalkar.

Çocuğunuzu hemen voleybol kursuna yazdırarak daha sağlıklı bir yetişkin olmasının temelini atın

Çocuğunuzu hemen 100.Yıl-Çiğdem voleybol kursuna yazdırarak gelecekte başarılı bir yetişkin olmasının temellerini şimdiden atın.