ANKARA FUTBOL KURSU

blog yazısı ekle !

ANKARA FUTBOL KURSU

Futbol geçmişten günümüze tüm dünya tarafından evrensel bir spor olarak kabul edilmiştir. İnsanların erkek ya da kadın ayırmadan ilgisini çeken bu spor ülkemizde ve dünya çapında çeşitli sistem ve eğitimlerle gelecek nesillere aktarılıyor. Fakat futbol ilk keşfediliş döneminden itibaren hep eğitime ihtiyaç duyan insanlar ve bu insanları eğiten antrenörler sayesinde geliştirmiştir. Aşağıda da futbolun şimdiki nesildeki en iyi takımlarından biri olan Barselona futbol takımının altyapısı olan La Masia futbol okulundan çok güzel bir video var.



ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

devamını oku... Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

Eğlenceli ve dolu dolu antrenmanlar, hem kişisel gelişim hem takım odaklı özel çalışmalar, her yaş grubu için eğitsel oyunlar. Mehmet Emin Resulzade Spor kulübü olarak Voleybol, Basketbol, Futbol kız - erkek antrenmanlarımız başlamıştır.devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara


Bunu ülkemiz açısından düşünürsek mesela ülkemizde iyi bir eğitim almak için kulüplere, okullara veya kurslara kayıt olunuyor. Her insan futbolu bilerek başlamaz bundan dolayı bir çocuk iyi şut atmayı kaliteli pas vermeyi öğrenmek için kurslara ve okullara gider. Bunları en iyi şekilde öğrenmek için ise Ankara Futbol Kursunda futbolu bilen çocuklara spor aşkını ve futbol aşkını aşılayabilecek hocalarla geleceğin futbolcularını yetiştiriyorlar. Hollanda, Belçika, Almanya gibi ülkelerde futbola adapte dönemi bu tarz kurslar sayesinde daha çabuk ve kolay oluyor. Yani her işte olduğu gibi sporda bile ilk yapılması gerekenin eğitim olduğunu anlamalıyız.