ANKARA FUTBOL KURSU

blog yazısı ekle !

ANKARA FUTBOL KURSU

Ankara futbol kursu, futbol kursunun teknik ve standartlarına uygun olarak eğitim programları oluşturulmaktadır. Sporcular futbolun gerektirdiği giysiler ile derslere katılırlar. Futbol, basketbol gibi geniş çaplı bir spor olup temelini de ekonomik ve kolay temin edilebilir araç gereçleri içerir. Böyle olması Ankara futbol kurslarının prosedür aşamalarını kolaylaştırarak kolayca başvuru imkanı da sağlamaktadır.



Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

devamını oku... Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara

Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

Eğlenceli ve dolu dolu antrenmanlar, hem kişisel gelişim hem takım odaklı özel çalışmalar, her yaş grubu için eğitsel oyunlar. Mehmet Emin Resulzade Spor kulübü olarak Voleybol, Basketbol, Futbol kız - erkek antrenmanlarımız başlamıştır.devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara


Ankara futbol kursunun amacı futbol okullarına destek olarak kurulmuş olup, her yıl futbola olan bilgi ve ilgiyi artırarak futbolu herkese sevdirmektir. Ankara futbol kursuna katılan sporcuların yeteneklerini tanıması üzerine takımlara yeni sporcular kazandırmaktır. Ankara futbol kursu gerekli kurumlar tarafından düzenli olarak denetlenerek eğitim sürecinin ciddiyeti ve kalitesi korunmaktadır. Ankara futbol kursunun sayısı artmaktadır. Böylece sadece merkezi alanda değil herkesin kolayca ulaşabileceği ilçelerde de kurulmaktadır. Ulaşımda kolaylık sağlanarak geç kalmalar önlenmektedir. Küçük yaşta fark edilen yeteneklerin uzmanlar tarafından disiplinli çalışma programları ile profesyonelleşme sağlanmaktadır.

Ankara futbol kursunda eğitmenlerce yapılan seviye belirleme sonrasında gruplar oluşturularak homojen takımlar hazırlanmaktadır.