ANKARA FUTBOL OKULU

blog yazısı ekle !

ANKARA FUTBOL OKULU

Futbolda artık altyapıya ve gençlere önem git gide daha çok artıyor bunun yanında öğreticiler yani antrenörlerde bu konuda bir ilerleme içerisindeler. Ve bu konuda her zaman futbolu öğrenen kişi öğreten kişiden daha önemlidir. Antrenör sadece gençleri istedikleri amaca götürmek değildir bunun yanında onlara bir hedef koymalı ya da koymaları yolunda teşvik etmelidir. Mesela genç bir çocuk aklındaki ileri uçta forvet oynamaktır fakat buna uygun ne özelliği vardır ne de yatkınlığı ama antrenörün görevi ona uygun olanı söylemek belki o genç savunma özelliği daha uygundur ve antrenör bunu görendir. Aşağıda gençlerin antrenörlerle olan çalışması yer alıyor.



Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

devamını oku... Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

Eğlenceli ve dolu dolu antrenmanlar, hem kişisel gelişim hem takım odaklı özel çalışmalar, her yaş grubu için eğitsel oyunlar. Mehmet Emin Resulzade Spor kulübü olarak Voleybol, Basketbol, Futbol kız - erkek antrenmanlarımız başlamıştır.devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara


Antrenör bu tarz yönlendirmeler ile o kişinin hayatını değiştirebilir sadece doğru tespit yeterli olacaktır. Dünyada bu Hollanda, Belçika, Almanya gibi ülkelerde doğru bir sistemle ve doğru altyapıyla güzel yerlere geldi. Ülkemizde de bu tarz okullar ve kurslar bulunuyor bunları gençlere aktaracak antrenörlerimiz bulunuyor. Başkentimizde Ankara Futbol Okulu'nda antrenörlerimiz eşliğinde futbolda en iyi olduğunuz özellikleri bile daha iyi yerlere taşıma fırsatınız olacak.