ANKARA TENİS KURSU

blog yazısı ekle !

ANKARA TENİS KURSU

Ankara tenis kursu, her mevsime özel tenis kortları ile hizmettedir. Kış aylarında da tenisten vazgeçmem diyenler için kapalı tenis kortlarında çalışmak, ders almak mümkündür. Güneşin tepede ışıl ışıl parladığı yaz aylarında açık tenis kortları da bulunmaktadır. Ankara tenis kursu özel ders veya takım çalışmaları gibi isteğe bağlı çalışma seçenekleri mevcuttur.



Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Base Life Club

Çayyolu

devamını oku... Adres: Angora Caddesi No:209 Beysupark Çayyolu-Ankara

ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Fenerbahçe Spor Okulları Eryaman

Eryaman

devamını oku... Adres: 1. Meşrutiyet Caddesi Nacit Avcı Sokak No:1 Şehit Oğuzhan Yaşar Anadolu Lisesi Spor Salonu Etimesgut - Ankara


Ankara tenis kursu aynı zamanda formda kalmak isteyenlerin, eğlenerek kilo vermek isteyenlerde derslere katılabilir. Böylece hem spor yapmak hem de hayat kalitesini yükseltmek için tercih edilebilir. Ankara tenis kursu eğitimleri tamamlandıktan sonra belge verilmektedir. yarışmalara, turnuvalara katılarak acemiliğinizi atarak tecrübe edinme fırsatı da bulabilirsiniz. Ankara tenis kursu eğitim kadrosu alanında bilgili ve donanımlı kişilerden oluşmaktadır. kalite seviyesi oldukça yüksektir ankara tenis kursu .

Ankara tenis kursu veteran klasmanına yönelik çalışma programları oluşturmaktadır. Veteran klasmanı yaş grubu tenise başlama yaşının üzerindeki kişilerin aynı durumda olan diğer sporcularla yarıştığı bir klasmandır. Yani profesyonel ile acemilerin yarışması adaletsiz olacağından bu program oluşturulmuştur.