BALGAT - ÇUKURAMBAR JİMNASTİK KURSU

blog yazısı ekle !

BALGAT - ÇUKURAMBAR JİMNASTİK KURSU

HİPERAKTİF ÇOCUKLAR JİMNASTİK İLE SAKİNLEŞİYOR – BALGAT - ÇUKURAMBAR JİMNASTİK KURSU

Günümüzün modern ve eğitimli anne babaları çocuklarının sağlıklı bir gelişim izleyebilmesi ve gelecekte başarılı bir birey olabilmesi için sporun ne denli önemli olduğunun bilincinde ve bu nedenle çocuklarını erken yaşlardan itibaren bir spor dalına yönlendirme yoluna gidiyorlar. İşte jimnastik de tam burada devreye giriyor çünkü jimnastik çocukların en erken yaşta başlayabildiği sporların başında geliyor ve özellikle hiperaktif çocukların sakinleştirilmesi konusunda son derece faydalı etkileri bulunuyor.

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Elit Sporcular Spor Kulübü

Balgat

devamını oku... Adres: Oğuzlar Mahallesi Osmanlı Caddesi No:12/B Balgat-Ankara


Yeteri kadar hareket eden çocuk sakinleşiyor

Ankara'da jimnastik yapma şansı yakalayan hiperaktivite sorunu olan çocuklar jimnastik sayesinde yeterince enerji harcadıkları için spor yapmanın dışında kalan zamanlarında yaşıtları kadar hareket ediyorlar ve yaşıtları ile daha uyumlu sosyal ilişkiler kurmayı başarıyorlar. Bu nedenle jimnastik hiperaktif çocuklar için erken yaşlardan itibaren önerilen sporlardan biri.

Kurslar çocuğunuzu bekliyor!

Balgat-Çukurambar semtlerinde bulunan jimnastik kurslarına başlamasını sağlayarak çocuğunuzun hem hiperaktif davranışlarında azalma sağlayabilir hem de spor yaparak daha sağlıklı büyümesinin keyfini çıkarabilirsiniz.