DİKMEN JİMNASTİK KURSU

blog yazısı ekle !

DİKMEN JİMNASTİK KURSU

OKUL ÖNCESİ ÇOCUKLAR İÇİN EN UYGUN SPOR JİİMNASTİK – DİKMEN JİMNASTİK KURSU

Çocukların gelişimi için spor da en az sevgi ve ilgi kadar gerekli. Zira günümüzde çocukları en çok etkileyen hastalıkların başında obezite geliyor ve obezitenin de en büyük sebebi hareketsizlik. Çocuğunuzun bütün gün bilgisayar başında oturmasını istemiyor, hareket etmesini, spor yapmasını ve tüm bunları yaparken kendine güven duymayı öğrenmesini, sosyalleşmesini istiyorsanız yapmanız gereken tek şey onu Ankara'da bulunan jimnastik kurslarından birine kaydettirmek ve bu harika spor ile gelişimine sonsuz katkı sağlamak.

Atakule Spor Akademisi

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve futbol branşlarında hizmet vermekteyiz. Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız. Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz. Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz. Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.

http://www.atakulesporakademisi.com/
devamını oku...
Adres: Çankaya

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

devamını oku... Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Atakule Spor Kulübü Esat

Çankaya

devamını oku... Adres: Tunalı Caddesi No:2 Çankaya - Ankara

Elit Sporcular Spor Kulübü

Balgat

devamını oku... Adres: Oğuzlar Mahallesi Osmanlı Caddesi No:12/B Balgat-Ankara


Çocuklar 3 yaşından itibaren jimnastik yapmaya başlayabiliyor

Jimnastiği diğer spor branşlarından ayıran en önemli özelliklerinden biri bu spora çok erken yaşta başlanabiliyor oluşu. Çocuklar 3 yaşından itibaren jimnastik öğrenmeye ve yapmaya başlayabiliyorlar. Erken yaşta jimnastik yapmaya başlayan çocuklar okula başladıklarında yaşıtlarından çok daha ileri seviyede oluyorlar ve bu sayede hem okula adapte olmaları kolaylaşıyor hem de okul hayatında çok daha başarılı oluyorlar.

Çocuğunuzu kursa yaptırarak hemen bu güzel spora başlamasını sağlayabilirsiniz

Çocuğunuzu Dikmen jimnastik kursuna yazdırarak hemen bu güzel ve faydalı sporu yapmaya başlatabilir ve tüm hayatı boyunca jimnastiğin kattıkları ile başarılı olmasını garantileyebilirsiniz.