DİKMEN VOLEYBOL KURSU

blog yazısı ekle !

DİKMEN VOLEYBOL KURSU

VOLEYBOL BİR TUTKUDUR! – DİKMEN VOLEYBOL KURSU

Spor yapmanın çocuk gelişimine büyük katkılar sağladığı günümüzde herkesçe biliniyor. Ancak çocukları buna ikna etmek ve bir sporu sevmelerini sağlamak ne yazık ki pek de kolay olmuyor. Bugüne dek çocuğunuzun spor yapması için çok uğraştınız ve hiçbir spor ile kalıcı olarak ilgilenmesini sağlayamadıysanız bu sorununuzun çözümü voleybol. Çünkü voleybol bir kez yapmaya başlayınca çok kısa sürede tutkuya dönüşebilen bir spor dalı.



Atakule Spor Kulübü Esat

Çankaya

devamını oku... Adres: Tunalı Caddesi No:2 Çankaya - Ankara

Atakule Spor Akademisi

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve futbol branşlarında hizmet vermekteyiz. Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız. Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz. Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz. Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.

http://www.atakulesporakademisi.com/
devamını oku...
Adres: Çankaya

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

devamını oku... Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Filenin Sultanları Voleybol Okulları - Dikmen

Dikmen

devamını oku... Adres: Ayrancı Aysel Yücetürk Anadolu Lisesi - (Dikmen polisevi kavşağı Shell benzinlik Arkası.) Selimiye caddesi 23/B Dikmen-Ankara

Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulu - Oran

Oran

devamını oku... Adres: Hayri Çeçen Sokak No:4 Çankaya - Ankara

Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

Eğlenceli ve dolu dolu antrenmanlar, hem kişisel gelişim hem takım odaklı özel çalışmalar, her yaş grubu için eğitsel oyunlar. Mehmet Emin Resulzade Spor kulübü olarak Voleybol, Basketbol, Futbol kız - erkek antrenmanlarımız başlamıştır.devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara


Voleybol sadece fiziksel gelişime katkı sağlamıyor

Voleybol bir takım sporu olduğu için yalnızca fiziksel gelişime katkı sağlamakla kalmıyor çocukların ve gençlerin ruhsal gelişimlerine de ciddi şekilde katkı sağlıyor. Çocuklar voleybol sayesinde sağlıklı bir bedene, fit bir görünüme kavuşurken bir yandan da birlikte hareket etme, zamanı iyi kullanma, diğerlerine ve kendine güvenme gibi birçok şeyi de öğreniyorlar. Bu sayede sadece spor hayatlarında değil okul hayatında ve hayatın her alanında son derece başarılı birer birey haline geliyorlar.

Daha ne bekliyorsunuz?

Çocuğunuza voleybolun faydaları ile harika bir gelecek inşa etmek için daha ne bekliyorsunuz? Hemen Dikmen voleybol kursuna gelin ve çocuğunuzu bu harika spor ile tanıştırın.