JİMNASTİK İLE 8 DAKİKADA GÖBEK ERİTMEYE BAŞLAMAK

blog yazısı ekle !

JİMNASTİK İLE 8 DAKİKADA GÖBEK ERİTMEYE BAŞLAMAK

Kilo vermek isteyen bir kişinin yapacağı en basit sporlardan birside jimnastiktir. Evinizde kolayca jimnastik ile 8 dakikada göbek eritmeye başlamak mümkündür. Bunun için doğru hareketleri yapmak gereklidir.



Non Stop Sports Center

Çayyolu

Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2400 Sokak No:5 Çankaya - Ankaradevamını oku... Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2400 Sokak No:5 Çankaya - Ankara

ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

Krav Maga Ankara

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

Jet Spor Kulübü

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Sokak No:10-3A Ümitköy-Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

devamını oku... Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Çaba Akademi

Yenimahalle

Çaba Akademi'de Basketbol, Voleybol ve Cimnastik Spor Okulu ve Takım antrenmanlarımız devam ediyor.

Çaba Akademiye ait Türkiye'nin ve Ankara'nın en büyük ve modern Spor Eğitim Merkezlerinden biri olan tesisimizde uzman eğitmen kadromuz ile faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

Tesisimizde,
- 2 adet olimpik ölçülerde basketbol/volaybol sahası
- 1 adet tam donanımlı Bireysel Basketbol Antrenman Salonu
- 3 sahada toplam 12 basketbol potası
- Tam donanımlı ve ferah bir Cimnastik Salonu
- Atletik performans ve kondisyon merkezi
- 7 adet bağımsız soyunma odası
- Maç analizi ve video izleme odası
- Antrenmanları takip edebileceğiniz keyifli Cafe

ile 2600 m2 kapalı alanda çocuklarımıza nezih ve sıcak bir ortamda spora başlatmak ve spor yaptırmak için bütün imkanları sağladık.

Çaba Akademi tesisimizi ziyaret ederek ücretsiz deneme antrenmanlarımıza katılabilirsiniz.devamını oku...
Adres: Macun Mahallesi 201. Cadde No:3 Yenimahalle-Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

İkra Spor Kulübü

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2349.Sokak Genel İş 11 Sitesi Batıkent - Ankara

Atakule Spor Kulübü Esat

Çankaya

devamını oku... Adres: Tunalı Caddesi No:2 Çankaya - Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Atakule Spor Akademisi

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve futbol branşlarında hizmet vermekteyiz. Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız. Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz. Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz. Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.

http://www.atakulesporakademisi.com/
devamını oku...
Adres: Çankaya

Jet Spor Kulübü - Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: İşçi Blokları Mahallesi 1500. Cadde ODC Alışveriş Merkezi No:9/1 Çankaya - Ankara

Cedi Osman Academy Eryaman

Eryaman

devamını oku... Adres: Yeşilova Mahallesi 4016 Caddesi 2/3 Eryaman - Ankara

Base Life Club

Çayyolu

devamını oku... Adres: Angora Caddesi No:209 Beysupark Çayyolu-Ankara

Meteoroloji Spor Kulübü

Keçiören

devamını oku... Adres: Kalaba Mahallesi Halıç Sokak No:1 Keçiören - Ankara

ENT Spor Akademisi

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Kaplan Caddesi 8/B Daire:49 Bordo Platinum Residence Etimesgut - Ankara

PilateSystem Eryaman

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi 2651. Cadde No:2-A Eryaman-Ankara

Elit Sporcular Spor Kulübü

Balgat

devamını oku... Adres: Oğuzlar Mahallesi Osmanlı Caddesi No:12/B Balgat-Ankara

Force Crossbox

Bilkent

devamını oku... Adres: Üniversiteler Mah. 1598. Cad. Bilkent Plaza A3 Blok No:5 Ankuva İş Merkezi Yanı Bilkent - Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara


Jimnastik herkesin kolayca bir jimnastik salonunda veya evde yapabileceği sporlardandır. Jimnastikte belirli hareketler düzenli olarak yapılmaktadır. Yapılan her hareket vücudun farklı bölgesine fayda sağlar. Mesela köprü kurma hareketi hem kol kaslarını hem de ayak kaslarını çalıştırır. Buda kol ve ayak kaslarının güçlenmesine ve buradaki yağların erimesine yardımcı olur. Kilo vermek için jimnastik yapmak istiyorsanız öncelikle kilonuzun fazla olduğu bölgeyi belirlemelisiniz. Bu demek değildir ki sadece bu bölge üzerine yoğunlaşmalısınız. Sadece bu bölgeyi diğer yerlerden daha çok çalıştırmalısınız. İnceltmek istediğiniz bölgeyi belirledikten sonra o bölgenin incelmesine yardımcı olacak en uygun hareketleri belirlemelisiniz. Karın bölgesinde olan fazla kilolar için karın kaslarını çalıştıracak olan sırt üstü yatarak ayaları karına çekme hareketi uygulanabilir ve daha farklı hareketler uygulanabilir. Bu hareketleri de belirledikten sonra düzenli olarak her gün bu hareketleri 8 dakika boyunca yapmanız gerekir. Kilo vermek istiyorsanız düzenli olarak bu hareketleri en az 3 ay boyunca yapmaya özen göstermelisiniz. Kısa süreli yapılan jimnastik hareketlerinde gereken verimi alamazsınız. Jimnastikten verim almak istiyorsanız sürekli ve düzenli olarak bu hareketleri yapmanız gerekir. Bu hareketleri yapmakta ilk başta çok zorlanabilirsiniz. Hatta ilk günlerde bu hareketleri yaptığınızda vücudunuzda ağrılarda hissedebilirsiniz. Bütün bunlar normaldir. Çünkü hareketsiz olan jimnastik yapmaya alışkın olmayan vücut bir anda bu hareketleri yapınca zorlanabilir. Bu da ağrı olarak size dönüş yapar. Kararlı ve azimli bir şekilde bu hareketleri yapmaya devam ederseniz ilerleyen zamanlarda hem hareketleri yapmanız kolaylaşır hem de vücudunuzdaki ağrılar ortadan kalkar.

Jimnastik yapmak için kursa gitmeye vaktiniz olmayabilir Özellikle Ankara gibi büyük şehirlerde yaşayanlar şehrin koşuşturması içinde kendilerine zaman ayırıp bir kursa gidemeyebilirler. Ama bu sizin jimnastik yaparak kilo vermenize engel değildir. Evinizde de rahatlıkla kısa bir süre içerisinde jimnastik yaparak da kilo verebilirsiniz.