KIZILAY JİMNASTİK KURSU

blog yazısı ekle !

KIZILAY JİMNASTİK KURSU

SPORUN ÖTESİNDE BİR YAŞAM TARZI JİMNASTİK – KIZILAY JİMNASTİK KURSU

Her anne baba için çocuklarının en iyi şekilde büyümesi, hem fiziksel, hem zihinsel hem de ruhsal açıdan sağlıklı olmasını ister. Bunun için çocuklara doğru eğitim ve sevgi vermek kadar çocukları yaşlarına uygun spor dallarına yönlendirmek de gerekiyor. Jimnastik çocuklar için en faydalı spor dallarından biri, zira hem çok erken yaştan itibaren başlayabilmek mümkün hem de hem fiziksel, hem zihinsel hem de ruhsal açıdan son derece ciddi katkıları var çocuk gelişimine



Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara

Deniz Spor Kulübü

Maltepe

devamını oku... Adres: Şehit Gönenç Caddesi No:16/A (Eski maltepe pazarı karşısı) Çankaya-Ankara


Jimnastiğe okul öncesinde bile başlanabiliyor

Jimnastiği diğer birçok spor dalından ayıran en önemli özelliklerinden biri bu spora okul öncesinde bile başlanabiliyor oluşu. Yani çocuklar henüz okula başlamadan önce jimnastik yapmaya başlayarak hem sorumluluk bilinci, hem sosyalleşme becerisi, hem kendine güven gibi şeyleri öğrenmiş oluyorlar ve bu da elbette okula başladıklarında yaşıtlarından daha ileride olmalarını sağlıyor.

Daha fazla zaman kaybetmeyin!

Çocuğunuzun gelişimine eşsiz bir katkı sağlamak için daha fazla zaman kaybetmeyin ve onu hemen Kızılay jimnastik kursuna başlatarak yaşıtlarından bir adım ileride olmasını sağlayın.