TUNALI - KAVAKLIDERE JİMNASTİK KURSU

blog yazısı ekle !

TUNALI - KAVAKLIDERE JİMNASTİK KURSU

SOSYALLEŞME SORUNU YAŞAYAN ÇOCUKLAR İÇİN ÇÖZÜM JİMNASTİK – TUNALI - KAVAKLIDERE JİMNASTİK KURSU

Çocuk gelişiminde bedensel sağlık kadar ruhsal ve zihinsel sağlık da önemlidir. Ancak bazı çocuklarda çeşitli nedenlerle sosyalleşme sorunları görülebiliyor. Sosyalleşme sorunları aslında sanılanın aksine çocuklar arasında oldukça yaygın ve bu sorunun en etkili çözümlerinden biri jimnastik. Ankara'daki jimnastik kursları çocukların spor yapmasının yanı sıra sosyalleşmesini de sağlıyor.

Atakule Spor Kulübü Esat

Çankaya

devamını oku... Adres: Tunalı Caddesi No:2 Çankaya - Ankara

Atakule Spor Akademisi

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve futbol branşlarında hizmet vermekteyiz. Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız. Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz. Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz. Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.

http://www.atakulesporakademisi.com/
devamını oku...
Adres: Çankaya

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara


Jimnastik bedensel gelişime de katkı sağlıyor

Elbette jimnastik çocukların yalnızca sosyal olarak başarılı birer birey olmasını sağlamıyor, bu keyifli spor aynı zamanda çocukların fiziksel gelişimlerine de büyük oranda katkı sağlıyor. Çocukların vücutları çok daha esnek oluyor, hareket kabiliyetleri artıyor. Tabi ki bu arada çocukların kilo almasını yani obezite hastası olmasını da engelliyor jimnastik sporu.

Kurslar çocukların jimnastik öğrenmesini sağlıyor

Eğer çocuğunuzun ruhsal, fiziksel ve zihinsel gelişimine jimnastik sporu yapmasını sağlayarak katkı yapmak istiyorsanız Tunalı-Kavaklıdere jimnastik kurslarına gelmeniz ve çocuğunuzun kaydını hemen yaptırmanız yeterli. Unutmayın, sağlam kafa sağlam vücutta olur ve sağlam vücut da tabi ki spor yaparak elde edilir.