ÜMİTKÖY - KONUTKENT - ÇAYYOLU TENİS KURSU

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY - KONUTKENT - ÇAYYOLU TENİS KURSU

TENİS İLE MAKSİMUM FİZİKSEL PERFORMANS! – ÜMİTKÖY - KONUTKENT - ÇAYYOLU TENİS KURSU

Spor yapmak modern insanın hayatının doğal bir parçası haline gelmiş bir durumda. Ancak buna karşın hala birçoğumuz ne yazık ki spor yapmıyoruz. Bunun en önemli nedenlerinden biri hangi sporu yapacağımız konusunda fikrimizin olmaması ya da spor yapmaktan sıkılabileceğimiz endişesi. Oysaki hem faydalı, hem de keyifli bir spor dalı var; tenis! Ankara'da bulunan tenis kurslarına katılarak tenis öğrenebilir ve bu zevkli spordan asla sıkılmayarak uzun yıllar boyunca aynı şevkle tenis oynamaya devam edebilirsiniz.


Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Base Life Club

Çayyolu

devamını oku... Adres: Angora Caddesi No:209 Beysupark Çayyolu-Ankara


Çocuklar profesyonel tenisçi olarak harika bir kariyere sahip olabilir!

Dünyanın en çok kazanan ilk 5 sporcusu tenisçiler. Dolayısıyla çocuğunuzun hobi olarak değil profesyonel olarak spor yapmasını istiyorsanız onun için en uygun spor dallarından biri tenis. Tenise 6 yaşında başlayabiliyor çocuklar ve 10-12 yaşına geldiklerinde arık müsabakalara çıkabilecek hale geliyorlar. Neden sizin çocuğunuz da dünyanın en çok kazanan sporcularından biri olmasın?

İster çocuğunuz ister kendiniz hemen tenis öğrenmeye başlayabilirsiniz!

İster çocuğunuz, ister kendiniz hatta tüm aileniz ile birlikte Ümitköy-Konutkent-Çayyolu tenis kursuna gelerek hemen tenis öğrenmeye başlayabilirsiniz.