YILDIZ-ORAN FUTBOL KURSU

blog yazısı ekle !

YILDIZ-ORAN FUTBOL KURSU

Futbolda oyunu etkileyen oyuna yön veren belli başlı faktörler vardır ama bunlardan en önemlisi pastır. Paslar oyun içinde takımı ileri taşıyan topu daha çok kendi takımınızda tutmanızı sağlayan ve gole gitmenin en çabuk yoludur diyebiliriz. Artık günümüz futbolu klasik pas oyunu ve top çevirme şeklinde yön almıştır. Yani topu daha çok ayağında tutan takım galibiyete daha yakın olan taraf olarak göze çarpıyor. Bunun içinde uygun oyunculara ve uygun oyun sistemine ihtiyacımız vardır. Aşağıda Barselona'nın tiki-taka adını verdiği paslaşma stili videosu vardır.



Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

devamını oku... Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

Eğlenceli ve dolu dolu antrenmanlar, hem kişisel gelişim hem takım odaklı özel çalışmalar, her yaş grubu için eğitsel oyunlar. Mehmet Emin Resulzade Spor kulübü olarak Voleybol, Basketbol, Futbol kız - erkek antrenmanlarımız başlamıştır.devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara


Gördüğünüz gibi Barselona bunu çok rahat bir biçimde yapıyor fakat bu çok zor bir işin meyvesi bu oyun stili çünkü takımın geçmişinin yani altyapısının verdiği meyvelerdir. Barselona bu tarzda oyuncuları altyapıda tiki-taka yapacak şekilde yetiştiriyor ve hayatları boyunca bu tarzda devam ediyorlar. Elbette dediğimiz gibi işin başı eğitim ilk olarak Barselona 1980'lerde özellikle paslaşmaya önem vererek bunu gelecek nesillere aktardı ve bunu çok iyi öğretti. İyi pas yapan futbolcu yetiştirmek ülkemizde de iyi altyapılar ve kurslar eşliğinde öğretiliyor. Bunlardan biri Ankara Yıldız-Oran Futbol Kursunda çeşitli antrenörler eşliğinde eğitimini sürdüren bir kurs. Bu sayede geleceğin tiki-takacıları ülkemizden çıkıyor.