YILDIZ - ORAN YÜZME KURSU

blog yazısı ekle !

YILDIZ - ORAN YÜZME KURSU

KİM DEMİŞ ANKARA'DA YÜZME ÖĞRENİLMEZ DİYE? – YILDIZ - ORAN YÜZME KURSU

Yüzme dünyanın en faydalı sporlarından biri, üstelik her yaşta yapılabiliyor ve minimum çaba ile vücuda maksimum fayda sağlıyor. Ancak Ankara'da deniz olmadığı için yüzme de öğrenilmez gibi yaygın ve yanlış bir kanı var. Oysaki Ankara'da birçok kapalı ve açık havuzlar ile deneyimli eğitmen kadrolarıyla hizmet veren yüzme kursları bulunuyor. Yani Ankara'da yüzme öğrenilmez fikri kesinlikle gerçeği yansıtmıyor.



Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

devamını oku... Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara


Hem çocuklar hem yetişkinler için yüzme kursu

Yüzme kurslarında çocuklar ve yetişkinler için ayrı sınıflar bulunuyor ve bu sınıflarda en kolay şekilde yüzme öğrenmeleri sağlanıyor. Üstelik yüzme çok keyifli bir spor, yani yüzerek sadece sağlığınızı korumakla kalmayıp harika zaman geçirme şansına da sahip olabiliyorsunuz.

Yüzme öğrenmeye bugün başlayabilirsiniz

Hayatınıza yeni bir pencere açmak, daha sağlıklı ve mutlu bir birey olmak için Yıldız-Oran yüzme kurslarına gelip kaydınızı yaptırarak yüzme öğrenmeye bugün başlayabilirsiniz. Unutmayın, hayat hayallerinizi erteleyebileceğiniz kadar uzun değil, haydi hayalleriniz ertelemeyin ve yüzme öğrenerek hayallerinizdekinden de güzel bir hayata kavuşun!