100.YIL-ÇİĞDEM FUTBOL KURSU

blog yazısı ekle !

100.YIL-ÇİĞDEM FUTBOL KURSU

Futbolun belli başlı oyun içinde önemli olan noktaları ve yapılması gereken işler vardır. Bunlar şut ve pas gibi fakat bizim asıl şu anki konumuz duran topları kullanma. Dünyada duran topları kullanma konusu çok önemlidir çünkü sizi gole kestirmeden götürebilecek olaylardan biridir buda takımı tek başınıza kurtarmanız anlamına gelir. Duran toplarda yani korner, serbest vuruş ve penaltı gibi durumlarda mükemmel dokunuşlar gerektirir. Aşağıda bir duran top ustası ve bir fenomen olan duran top konusunda Andrea Pirlo'nun duran toplar ile ilgili videosu yer alıyor.



Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

Eğlenceli ve dolu dolu antrenmanlar, hem kişisel gelişim hem takım odaklı özel çalışmalar, her yaş grubu için eğitsel oyunlar. Mehmet Emin Resulzade Spor kulübü olarak Voleybol, Basketbol, Futbol kız - erkek antrenmanlarımız başlamıştır.devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara


Dünyada hatta ülkemizde duran top konusunda genelde bu topları kullanan futbolcular orta saha mevkisinde oynar yâda bu mevkiye yakın yerlerde oynarlar. Çünkü çok kötü oynadığınız bir maçta bile hayatınızı kurtaracak golü duran bir toptan sağlayacak futbolcular genelde buradan çıkar. Elbette bunları iyi kullanmak için sıkı bir çalışma lazım antrenman zamanı bile yetmeyebilir bunu her an tekrarlamalı ve iyi hocalarla bunu desteklemelisiniz. Bunu ülkemizde Ankara'da 100.Yıl Çiğdem Futbol Kursunda çok iyi hocalar eşliğinde duran toplar konusunda kendinizi geliştirerek başlayabilirsiniz.