100.YIL-ÇİĞDEM FUTBOL OKULU

blog yazısı ekle !

100.YIL-ÇİĞDEM FUTBOL OKULU

Futbolda hücumda ve savunmada doğru yerde durmanız hem takım için hem de skor açısından önemlidir. Ama bizim asıl konumuz savunmada yerleşim bu konuda her zaman doğru yerde bulunmak rakip hücum oyuncularına erken müdahalede bulunmak takım savunması açısından çok önemlidir. Belki maç boyunca 1dk topla oynayacaksınız fakat doğru müdahale ile maçın adamı olabilirsiniz. Aşağıda futbolda savunma ile ilgili bir videomuz var.



Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

Eğlenceli ve dolu dolu antrenmanlar, hem kişisel gelişim hem takım odaklı özel çalışmalar, her yaş grubu için eğitsel oyunlar. Mehmet Emin Resulzade Spor kulübü olarak Voleybol, Basketbol, Futbol kız - erkek antrenmanlarımız başlamıştır.devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara


Bunu bir örnekle açıklayacak olursak rakip takım organize bir şekilde bizim takımımızın üstüne geliyor. Fakat onlar 4 hücum oyuncusuyla gelirken bizim takımımız sadece 2 kişiyle savunursa avantaj rakip takımda olacaktır. Yani her şeyi takım olarak yapıyorsak savunmayı da takım olarak yapmalıyız ve iyi yerleşmeliyiz. Bunu futbolculara sadece savunma oyuncularına değil tüm futbolculara küçük yaşlardan itibaren aşamalar halinde öğretmek lazım ve bunları profesyonel antrenörler eşliğinde olması gerekiyor. Bu konu hakkında Ankara'da 100.Yıl Çiğdem Futbol Okulunda profesyonel antrenörlerden yardım alabilirsiniz. Böyle konular futboldaki diğer konulara göre daha çok profesyonel yardım istenen teknik ve taktik olayıdır.