BATIKENT - ÇAKIRLAR TENİS KURSU

blog yazısı ekle !

BATIKENT - ÇAKIRLAR TENİS KURSU

TENİS HER YAŞTA YAPILABİLİYOR – BATIKENT - ÇAKIRLAR TENİS KURSU

Artık ülkemizde de spor denilince akla gelen ilk branşlardan biri tenis. Ünlülerin gözde sporu tenis sağlığını korumak ve fit bir vücuda sahip olmak isteyen herkesin de ilk tercihi haline gelmiş durumda. Tenis yapan kişiler yapmayanlardan çok daha sağlıklı bir hayat sürerken biçimli vücutları ile de kendilerine güvenleri çok daha yüksek oluyor haliyle.



Fenerbahçe Spor Okulları Eryaman

Eryaman

devamını oku... Adres: 1. Meşrutiyet Caddesi Nacit Avcı Sokak No:1 Şehit Oğuzhan Yaşar Anadolu Lisesi Spor Salonu Etimesgut - Ankara


Kaç yaşında başlanıyor?

Tenise en erken başlama yaşı 6 ve bu yaştan sonra istenilen her zaman başlanabiliyor. Tenis hem çocuklar, hem gençler, hem yetişkinler hem de ileri yaşlardakiler tarafından aynı keyifle yapılabilen nadir sporlardan biri. Yani tenis kelimenin tam manası ile aile boyu yapılabilecek bir spor.

Hayatınıza tenis ile güzellik katın!

Siz de hemen Batıkent-Çakırlar tenis kursuna gelin ve bu güzel sporu öğrenmeye başlayarak hayatınıza güzellik ve sağlık katın. Hatta sadece kendiniz gelmekle yetinmeyin ve tüm sevdiklerinizi de tenis yapmaya teşvik ederek hep birlikte uzun ve sağlıklı yaşamanın tadını çıkarmaya başlayın.