BATIKENT - ÇAKIRLAR VOLEYBOL KURSU

blog yazısı ekle !

BATIKENT - ÇAKIRLAR VOLEYBOL KURSU

ÇOCUKLAR VOLEYBOL İLE SAĞLIKLI BİRER BİREY OLARAK YETİŞİYOR – BATIKENT - ÇAKIRLAR VOLEYBOL KURSU

Sporun çocuklara kattığı şeyler deyim yerindeyse saymakla bitmiyor. Ancak voleybol tüm sporlardan daha fazla katkı sağlıyor, zira voleybol sadece fiziksel değil ruhsal gelişimde de ciddi şekilde rol oynuyor. Bu nedenle günümüzün modern ebeveynleri çocuklarının daha sağlıklı birer yetişkin olması için onları Ankara'da bulunan voleybol kurslarına yolluyor.

Yeni Ufuklar Spor Kulübü

Eryaman

devamını oku... Adres: Tunahan Mahallesi 211. Cadde No:12 Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eryaman - Ankara

Fenerbahçe Spor Okulları Eryaman

Eryaman

devamını oku... Adres: 1. Meşrutiyet Caddesi Nacit Avcı Sokak No:1 Şehit Oğuzhan Yaşar Anadolu Lisesi Spor Salonu Etimesgut - Ankara

Çaba Akademi

Yenimahalle

Çaba Akademi'de Basketbol, Voleybol ve Cimnastik Spor Okulu ve Takım antrenmanlarımız devam ediyor.

Çaba Akademiye ait Türkiye'nin ve Ankara'nın en büyük ve modern Spor Eğitim Merkezlerinden biri olan tesisimizde uzman eğitmen kadromuz ile faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

Tesisimizde,
- 2 adet olimpik ölçülerde basketbol/volaybol sahası
- 1 adet tam donanımlı Bireysel Basketbol Antrenman Salonu
- 3 sahada toplam 12 basketbol potası
- Tam donanımlı ve ferah bir Cimnastik Salonu
- Atletik performans ve kondisyon merkezi
- 7 adet bağımsız soyunma odası
- Maç analizi ve video izleme odası
- Antrenmanları takip edebileceğiniz keyifli Cafe

ile 2600 m2 kapalı alanda çocuklarımıza nezih ve sıcak bir ortamda spora başlatmak ve spor yaptırmak için bütün imkanları sağladık.

Çaba Akademi tesisimizi ziyaret ederek ücretsiz deneme antrenmanlarımıza katılabilirsiniz.devamını oku...
Adres: Macun Mahallesi 201. Cadde No:3 Yenimahalle-Ankara


Voleybol sorumluluk duygusunun gelişmesini sağlıyor

Voleybol bir takım sporu ve çoğu takım sporunda olduğu gibi çocuklarda hem yardımlaşma duygusunu hem de sorumluluk duygusunu geliştiriyor. Ayrıca bununla da kalmıyor ve çocuklar voleybol sayesinde zamanı en iyi şekilde değerlendirmeyi öğreniyorlar.

Voleybol oynayan çocuklar sağlıklı oluyor

Voleybol oynayan çocuklar sağlıklı oluyor. Bunun nedeni ise sadece yeterli düzeyde egzersiz yapmaları da değil, aynı zamanda voleybol ile birlikte sağlıklı beslenmeyi de öğrenmeleri. Kısacası voleybol çocuk gelişimine sayısız katkı sağlayan bir spor. Siz de çocuğunuzun bu katkılar ile birlikte daha sağlıklı bir şekilde gelişmesini istiyorsanız onu hemen Batıkent-Çakırlar voleybol kursuna yazdırın.