DİKMEN FUTBOL KURSU

blog yazısı ekle !

DİKMEN FUTBOL KURSU

Futbolda kritik bölgeler vardır ama sorumluluğu ve baskısı yüksek en önemli bölge ise forvettir yani hücum oyuncularıdır. Çünkü gole en yakın oyuncu hücum oyuncularıdır ve taraftarın maça gelirken istediği en önemli şey goldür ve bütün maç hücum oyuncularına baskı yaparlar. Bir hücum oyuncusu hem hızlı olmalı hem fizikli olmalı hem de iyi şut çekmeli bunları dünyada en iyi yapan 3-4 futbolcu var. Bunlar Ronaldo, Messi, İbrahimoviç başta olmak üzere futbolun en önemli ve en değerli futbolcularıdır ve saydığım tüm özellikler hatta daha fazlası var bu futbolcularda. Aşağıda bir hücum oyuncunun güç testi antrenmanı var.



Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

devamını oku... Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

Eğlenceli ve dolu dolu antrenmanlar, hem kişisel gelişim hem takım odaklı özel çalışmalar, her yaş grubu için eğitsel oyunlar. Mehmet Emin Resulzade Spor kulübü olarak Voleybol, Basketbol, Futbol kız - erkek antrenmanlarımız başlamıştır.devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara


Dediğim gibi bu bölgeler çok baskı gören ve sorumluluk isteyen bölgeler olduğu için iyi bir eğitim ve iyi bir psikoloji gerektirir. Futbolcu bu baskıyı ve sorumluluğu kaldırabilmeli ki bunu oyununa pozitif şekilde yansıtabilmeli. Dünyanın en iyi hücum oyuncuları hem iyi şut çekiyor hem güçlü fiziklere sahipler hem de lider kişiliklere sahipler. Bunu başarmak için eğitim alıyorlar. Bu eğitimi ülkemizde de Ankara Dikmen Futbol Kursunda çok kaliteli antrenörler eşliğinde alabilir. Bir Ronaldo ve bir Messi kadar başarılı olabilir iyi yerlere gelebilirsiniz.