ERYAMAN – ETİMESGUT TENİS KURSU

blog yazısı ekle !

ERYAMAN – ETİMESGUT TENİS KURSU

BELKİ DE GELECEĞİN EN ÖNEMLİ TENİSÇİSİ SİZİN ÇOCUĞUNUZ OLACAK! – ERYAMAN – ETİMESGUT TENİS KURSU

Günümüzün modern anne babaları çocuklarının sağlıklı bir gelişim izlemesi ve bu sayede sağlıklı birer yetişkin olabilmesi için spor yapmalarının ne kadar önemli olduğu konusunda son derece bilinçliler. Ve bu nedenle çocuklarını erken yaşlardan itibaren spor yapmaya teşvik ediyorlar. Çocuklarının sporu sadece hobi olarak değil profesyonel olarak yapmasını ve ileride spor odaklı bir kariyere sahip olmasını isteyen anne babaların ilk tercihiyse tabi ki tenis!



Fenerbahçe Spor Okulları Eryaman

Eryaman

devamını oku... Adres: 1. Meşrutiyet Caddesi Nacit Avcı Sokak No:1 Şehit Oğuzhan Yaşar Anadolu Lisesi Spor Salonu Etimesgut - Ankara


6 yaşında tenise başlayan çocuklar 10-12 yaşında müsabakalara başlıyor

Tenise en erken başlama yaşı 6 ve bu yaşta tenise başlayan çocuklar ortalama olarak 10-12 yaşına geldiklerinde müsabakalara çıkabilecek yani profesyonel spor kariyerine başlayabilecek hale gelmiş oluyorlar. Elbette bunun için düzenli çalışma ve iyi bir eğitim gerekiyor.

Çocuğunuzun geleceğini aydınlatın!

Çocuğunuzu hemen Eryaman-Etimesgut tenis kursuna yazdırarak sağlıklı bir gelişim süreci yaşamasını ve belki de ileride çok önemli bir tenisçi olmasını sağlayarak geleceğini aydınlatın.