ERYAMAN - ETİMESGUT YÜZME KURSU

blog yazısı ekle !

ERYAMAN - ETİMESGUT YÜZME KURSU

KAÇ YAŞINDA OLURSANIZ OLUN YÜZME ÖĞRENEBİLİRSİNİZ – ERYAMAN - ETİMESGUT YÜZME KURSU

Ankara'da en sık duyduğumuz şeylerden biridir "ben yüzme bilmiyorum" cümlesi. Oysaki Ankara'da deniz olmaması yüzme bilmemenin bahanesi olamaz, çünkü Ankara'da yüzmeyi kolay ve etkili şekilde öğrenebileceğiniz birçok yüzme kursu bulunuyor. Bu kurslarda her yaş grubuna özel dersler veriliyor. Yani yaşınız kaç olursa olsun yüzme kursuna giderek yüzmeyi öğrenebilir ve sağlığınızı bu zevkli spor sayesinde koruyabilirsiniz.



Yeni Ufuklar Spor Kulübü

Eryaman

devamını oku... Adres: Tunahan Mahallesi 211. Cadde No:12 Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eryaman - Ankara

Krav Maga Ankara

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

ENT Spor Akademisi

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Kaplan Caddesi 8/B Daire:49 Bordo Platinum Residence Etimesgut - Ankara


Kiloluysanız ve bu nedenle spor yapamıyorsanız…

Yüzmeyi diğer sporlardan farklı kılan özelliklerinden biri de kilolu ve kara sporlarını yapmakta zorlanan kişilerin de bu sporu gayet rahat şekilde yapabilmesi. Bunun sebebi suyun kaldırma kuvvetinin yardımcı olması. Yani ister genç olun, ister yaşlı ya da kilolu yüzme sporu öğrenebilir ve bu keyifli spor ile daha sağlıklı bir yaşam sürebilirsiniz.

Bahanelerin arkasına sığınmayın!

Daha fazla bahanelerin arkasına sığınmayın ve hemen Eryaman-Etimesgut yüzme kursuna gelerek hem yüzme öğrenin hem de yüzme sporu sayesinde daha sağlıklı bir hayata başlayın.