ETLİK - KEÇİÖREN JİMNASTİK KURSU

blog yazısı ekle !

ETLİK - KEÇİÖREN JİMNASTİK KURSU

KİM ÇOCUĞUNUN BAŞARILI BİR BİREY OLMASINI İSTEMEZ Kİ? – ETLİK - KEÇİÖREN JİMNASTİK KURSU

Her anne baba çocuğunun başarılı ve mutlu bir birey olmasını ister ve bunun için elinden geleni yapar. Yapılan araştırmalar bir spor ile ilgilenen, aktif ve düzenli olarak spor yapan çocukların yaşıtlarına göre daha mutlu, daha sağlıklı ve hem ruhsal hem de zihinsel gelişim açısından daha ileride olduklarını gözler önüne seriyor. Çocuklar işçin en faydalı spor dallarından biriyse jimnastik.


Çaba Akademi

Yenimahalle

Çaba Akademi'de Basketbol, Voleybol ve Cimnastik Spor Okulu ve Takım antrenmanlarımız devam ediyor.

Çaba Akademiye ait Türkiye'nin ve Ankara'nın en büyük ve modern Spor Eğitim Merkezlerinden biri olan tesisimizde uzman eğitmen kadromuz ile faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

Tesisimizde,
- 2 adet olimpik ölçülerde basketbol/volaybol sahası
- 1 adet tam donanımlı Bireysel Basketbol Antrenman Salonu
- 3 sahada toplam 12 basketbol potası
- Tam donanımlı ve ferah bir Cimnastik Salonu
- Atletik performans ve kondisyon merkezi
- 7 adet bağımsız soyunma odası
- Maç analizi ve video izleme odası
- Antrenmanları takip edebileceğiniz keyifli Cafe

ile 2600 m2 kapalı alanda çocuklarımıza nezih ve sıcak bir ortamda spora başlatmak ve spor yaptırmak için bütün imkanları sağladık.

Çaba Akademi tesisimizi ziyaret ederek ücretsiz deneme antrenmanlarımıza katılabilirsiniz.devamını oku...
Adres: Macun Mahallesi 201. Cadde No:3 Yenimahalle-Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Meteoroloji Spor Kulübü

Keçiören

devamını oku... Adres: Kalaba Mahallesi Halıç Sokak No:1 Keçiören - Ankara

Anadolu Şahin Spor Kulübü

Keçiören

Final akademi spor kulübü olarak her yaştan ve seviyeden kişilere spor kültürü aşılamak birinci hedefimizdir. Sporun kişisel gelişime özellikle fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişime faydası aşikardır.

Çocuk ve yetişkin gruplarımıza özel eğitim ve grup eğitimleri uzman antrenörler eşliğinde yüzme , Voleybol ,Kort Tenisi ve Basketbol branşlarında amatör ruhla profesyonel eğitim vermek gayemizdir.

Yüzme branşımız içerisinde bel fıtığı , boyun fıtığı , skolyoz, eklem rahatsızlığı ve kilo problemi olan kişiler için havuz antrenmanlarımız vardır. Yerimiz Keçiören Final koleji kampüsü içerisindedir. Tesis yeni , son derece modern ve temizdir.devamını oku...
Adres: Osmangazi Mah. Aşıkpaşa Cad. Final Okulları Keçiören Kampüsü Keçiören - Ankara


Jimnastik en erken başlanabilen sporlardan biri

Jimnastiği diğer spor dallarından ayıran en önemli özelliklerinin başında çok erken yaşlardan itibaren yapılabiliyor oluşu geliyor. Çocuklar jimnastiğe okul öncesi dönemden itibaren başlayabiliyorlar. Ayrıca jimnastik diğer sporlara geçebilmek için de önemli bir adım olarak görülüyor ve hazırlık aşaması olarak da jimnastikten faydalanılıyor.

Jimnastik kursları çocukların sosyalleşmesini de sağlıyor

Etlik-Keçiören jimnastik kursları yukarıda saydığımız tüm yararlarının yanı sıra çocukların sosyal yönlerinin de gelişmesini sağlıyor. Kısacası çocuğunuzu jimnastik kursuna başarmanız hayatın her alanında başarılı olmanın kapılarını aralıyor çocuklar için.