FUTBOL SPOR OKULLARI

blog yazısı ekle !

FUTBOL SPOR OKULLARI

Futbol, dünya üzerinde en popüler sporlar arasında her zaman zirvede olmuştur. Böyle olması durumunda her yaştan sporseverler futbol spor okullarına yoğun ilgi göstererek kontenjanları sürekli doldurmuşlardır.futbol spor okulları her yıl kalite ve modernliğini koruyarak çok sayıda kurum hizmete açılmaktadır. Spor tutkusu sistemli hale dönüştürülmektedir.



Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

devamını oku... Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

Eğlenceli ve dolu dolu antrenmanlar, hem kişisel gelişim hem takım odaklı özel çalışmalar, her yaş grubu için eğitsel oyunlar. Mehmet Emin Resulzade Spor kulübü olarak Voleybol, Basketbol, Futbol kız - erkek antrenmanlarımız başlamıştır.devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara


Futbol spor okulları alanında uzman yerli ve yabancı teknik eğitmenler ile eğitimlerini devam ettirmektedirler. Yabancı eğitmenlerin avantajları oldukça fazla olduğu göz ardı edilemez. Çünkü uluslararası düzeyde maçlarda bulunması, ünlü sporcuların yetişmesinde katkı sağlaması futbol spor okullarında aranan özellikler arasındadır.

Futbol spor okulları akla ilk gelen erkek sporculara yönelik olduğu düşüncesidir. Ama spor cinsiyet ayrımı gözetmediğinden bu kurumlarda hem erkeklere hem de bayan sporculara eğitim verilerek sporcu kitlesini sınırlandırmamaktadır. Futbol spor okulları halı sahaları ile geniş ve ferah çalışma imkanları sunmaktadır. Kalabalık ortamlarda derslerin kalitesi düştüğünden öğrenci sayısı sınırlandırılmıştır. halı sahadaki aktiviteler esnasında futbola uygun kıyafetler giyinip ve koruyucular kuşanılarak güvenlikte sağlanmış ol maktadır.