MALTEPE VOLEYBOL KURSU

blog yazısı ekle !

MALTEPE VOLEYBOL KURSU

SON YILLARDA ÜLKEMİZDE EN POPÜLER SPOR DALLARINDAN BİRİ VOLEYBOL – MALTEPE VOLEYBOL KURSU

Son yıllarda ülkemizin çeşitli voleybol takımlarının ve milli takımların kazandığı başarılar ile en popüler sporlardan biri haline gelen voleybol belki de sizin çocuğunuzun da geleceğine ışık tutabilir. Ankara'da bulunan voleybol kursları geleceğin başarılı voleybolcularının yetiştirilmesine katkı sağlayarak ülkemizin bu sporda çok daha başarılı olacağı günlerin temelinin atılmasına yardımcı oluyor.



Anıttepe Ata Spor Kulübü

Anıttepe

Basketbol : Anıttepe Anadolu Lisesi Spor Salonu
Adres : Yücetepe, 88 sokak no 7 Çankaya/ Ankara

Voleybol : Ankara Lisesi Spor Salonu, Sıhıye
Adres : Hacettepe, turkocagi sokak no 1 Altındağ/ Ankara
devamını oku...
Adres: Anıttepe Anadoılu Lisesi Yücetepe Mahallesi 88 Sokak No:7 Anıttepe-Ankara


Voleybol bir takım sporudur

Voleybolun çocuk gelişimine sayısız katkısı bulunuyor, bunun en büyük sebebi voleybolun bir takım sporu olması ve takım sporlarının çocuklara hem birlikte hareket etme, hem kendine ve diğerlerine güvenme gibi çok önemli yetiler kazandırdığı da bilinen bir gerçek. Ayrıca voleybol oynayan çocuklar bu sporla birlikte sağlıklı beslenme alışkanlığı da ediniyor ki bu da özellikle gelişme dönemi için son derece faydalı bir alışkanlık.

Daha fazla zaman kaybetmeyin!

Daha fazla zaman kaybetmeyin ve hemen Maltepe voleybol kursuna gelerek çocuğunuzun bu harika spora başlamasını sağlayın. Kim bilir belki de çocuğunuz ileride Türkiye'nin en ünlü voleybolcularından biri olabilir.