ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU FUTBOL OKULU

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU FUTBOL OKULU

Futbol birçok güzelliği içinde bulunduran bir oyundur ve bu oyunun içinde hatalarda vardır ki bence futbol çoğunlukla bir hata oyunudur çoğu golde mutlaka saha içindeki biri hata yapmıştır ki gol olmuştur hata olmayan gollerde ise mutlaka çok büyük bir yetenek vardır. Fakat bu hataları yapmamak için mutlaka düzeltmemiz gereken taraflarımızı vardır ve törpüleyerek bu tarafları daha az hata yaparak maçı tamamlayabiliriz. Düzeltme olayları da aşamalar halindedir. Elbette ciddi hatalar öncelikli düzeltilmesi gereken hatalardır sonra daha az ciddiyet taşıyan hatalar düzeltilir. Aşağıda inanılmaz futbol hatalarını içeren bir video var.

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

devamını oku... Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara

Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

Eğlenceli ve dolu dolu antrenmanlar, hem kişisel gelişim hem takım odaklı özel çalışmalar, her yaş grubu için eğitsel oyunlar. Mehmet Emin Resulzade Spor kulübü olarak Voleybol, Basketbol, Futbol kız - erkek antrenmanlarımız başlamıştır.devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara


Bu videoda gördüğümüz hataları sık sık ve genel bir grafikle sergiliyorsa futbolcu bu hatalar tüm takım halinde düzeltilmeye çalışılır. Bireysel hatalar genelde eğitmen ile futbolcu arasında konuşulur ve düzeltilmeye çalışılır. Ülkemizde de futbol hataları çeşitli başarıların önüne geçmiştir. Bu hataları önlemek elbette bizim elimizde bizde profesyonel yardım alarak kusursuz bir futbolcu olabilir. Türkiye'de Ankara Ümitköy-Konutkent-Çayyolu Futbol Okulunda bu tarz sorunlara yardım edebilecek profesyonel eğitmenler sayesinde kendinizi geliştirebilirsiniz.