YENİMAHALLE YÜZME KURSU

blog yazısı ekle !

YENİMAHALLE YÜZME KURSU

SPOR YAPMAKTAN SIKILANLARIN İLACI YÜZME – YENİMAHALLE YÜZME KURSU

Spor yapmak sağlıklı bir yaşam sürmenin ilk koşulu olsa da çoğumuz spor yapmayı sıkıcı bulduğumuz için ne yazık ki hayatımızı spor yapmadan sürdürüyoruz. Oysaki sıkılmadan hatta büyük bir zevkle yapılabilecek bir spor da var, yüzme. Evet, yüzme her yaş grubu tarafından asla sıkılmadan ve dört mevsim boyunca keyifle yapılabilen bir spor.



Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Başkent Yüzme Spor Kulübü Yenimahalle

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yenimahalle - Ankara

Anadolu Şahin Spor Kulübü

Keçiören

Final akademi spor kulübü olarak her yaştan ve seviyeden kişilere spor kültürü aşılamak birinci hedefimizdir. Sporun kişisel gelişime özellikle fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişime faydası aşikardır.

Çocuk ve yetişkin gruplarımıza özel eğitim ve grup eğitimleri uzman antrenörler eşliğinde yüzme , Voleybol ,Kort Tenisi ve Basketbol branşlarında amatör ruhla profesyonel eğitim vermek gayemizdir.

Yüzme branşımız içerisinde bel fıtığı , boyun fıtığı , skolyoz, eklem rahatsızlığı ve kilo problemi olan kişiler için havuz antrenmanlarımız vardır. Yerimiz Keçiören Final koleji kampüsü içerisindedir. Tesis yeni , son derece modern ve temizdir.devamını oku...
Adres: Osmangazi Mah. Aşıkpaşa Cad. Final Okulları Keçiören Kampüsü Keçiören - Ankara


Kilolu kişiler için en uygun spor

Yüzmeyi diğer sporlardan ayıran önemli bir özelliği her kiloda insanın yapabilmesi. Kilolu kişilerin karada yapılan sporlar sırasında çeşitli olumsuzluklar ile karşılaşma riski varken söz konusu yüzme olduğunda su vücut ağırlığının çoğunu ortadan kaldırdığı için bu risklerin hiç biri yüzme yaparken söz konusu olmuyor. Yani yüzme her kiloda da yapılabilen bir spor olarak öne çıkıyor.

Hemen başlayın!

Yenimahalle yüzme kurslarına gelerek yaşınız, kilonuz ne olursa olsun hemen yüzmeye başlayın ve vücudunuzdaki, ruhunuzdaki olumlu değişiklikler sayesinde hayatı çok daha keyifli ve sağlıklı yaşamaya başlayın. Unutmayın, düzenli olarak yüzmek daha uzun bir ömür yaşamanızı da sağlayacak.