FUTBOL İÇİN TEMEL EKİPMANLAR

blog yazısı ekle !

FUTBOL İÇİN TEMEL EKİPMANLAR

Futbol sporu erkeklerin olduğu kadar günümüzde bayanlarında ilgi gösterdiği bir spor dalıdır. Futbol oynamak ve bu sporu yapmak için bir takım ekipmanlara ve futbol malzemelerine ihtiyaç vardır. Futbol oynamak için gereken malzemeler nelerdir, futbol için temel ekipmanlar deyince aklımıza neler gelmelidir?



ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

devamını oku... Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

Eğlenceli ve dolu dolu antrenmanlar, hem kişisel gelişim hem takım odaklı özel çalışmalar, her yaş grubu için eğitsel oyunlar. Mehmet Emin Resulzade Spor kulübü olarak Voleybol, Basketbol, Futbol kız - erkek antrenmanlarımız başlamıştır.devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara


Aslında futbol için temelde bakıldığında çokta fazla bir ekipmana ihtiyaç duyulmamaktadır. Ancak futbolun keyfini çıkarmak ve zevk almak için bir takım futbol malzemelerini de temin etmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda futbol kurslarında ya da profesyonel futbol eğitimleri esasında da bazı malzemelere ihtiyaç duyabilirsiniz. Öncelikle futbol deyince aklımıza gelen ilk malzeme kaliteli bir futbopl topudur. Deri ve sağlam dikişlere sahip olan futbol toplarının yanı sıra daha yumuşak ve hafif olan sünger toplar da daha küçük yaş grubunun ihtiyacı olan futbol topu ekipmanıdır. Futbol ekipmanlarınoın ikincisi ise oynana zemine göre farklılıklar gösteren futbol ayakkabılarıdır. Sentetik hallı saha, çim ya da kum zeminlerde uygun biçimde yer tutuşu olan,krampon ya da diş yapılı, dayanıklı ve darbe emici özellikli, esnek gövdeli bir futbol ayakkabısı en yüksek performansınızı göstermenizde etkili olacaktır. Uzun futbol çoraplarıyla beraber kullanılabilen dizlikler, sakatlıkların önüne geçebilmek adına oldukça etkili ekipmanlardandır. Ayrıca ayak burkulmalarına karşı etkili olan ayak bileklerinin korunduğu modellerde bulunmaktadır. Takımları birbirinden ayırmaya yarayan şort ve fotmaların ise terin dışarı atılmasını sağlayarak, nefes alınmasını kolylaştıfran ve terletmeyenlerinden seçilmesi önerilmektedir. Soğuk havalarda ise sıcak tutma özellikli olan formalardan almakta fayda vardır.

Ayrıca darbelere karşı koruyucu görevi olan kaleci eldiveni, futbol ekipmanlarının taşınmasını kolaylaştırması açısından spor çantası, havlu, su ve yedek kıyafetler, futbol temel ekipmanları arasında bulunmaktadır. Antrenman esnasında ise kondisyon çalışmalarında kulanılmak üzere kronomometre, farklı bandıl ağırlık çeşitleri gibi malzemeleri de futbolun temel ekipmanları arasında sayabiliriz. Futbol için gerekli olan ve yukarıda yazdığımız tüm ekipmanlara oldukça uygun fiyatlarla sahip olma şansına sahipsiniz. Ankara ve tüm illerimizde futbol temel ekipmanlarını bulabileceğiniz spor satış noktalarına giderek tüm futbol malzemelerini tedarik edebilirsiniz.