TENİS SPOR OKULLARI

blog yazısı ekle !

TENİS SPOR OKULLARI

Tenis, tarihe baktığımız zaman İngiltere'ye ait bir spor olarak karşımıza çıkmaktadır ve o zamanlar ismi çim tenisi olarak geçmektedir. Bu kültürün ürünü olan bir spora ilgi duymak, ilgilenmek hatta oyunun tekniğine bağlı kalınarak öğrenmek imkânsız değildir. Tenis sporunun ülkemize girmesi ile kurulan tenis spor okulları tüm tenis severlerin dönüm noktası olmuştur. Yani tenis öğrenmek için kalkıp tenisin anavatanına gitmek yerine tüm merak edilen bilgiler ve stratejiler tenis spor okulları ile ayaklarına kadar gelmektedir.



Base Life Club

Çayyolu

devamını oku... Adres: Angora Caddesi No:209 Beysupark Çayyolu-Ankara

Fenerbahçe Spor Okulları Eryaman

Eryaman

devamını oku... Adres: 1. Meşrutiyet Caddesi Nacit Avcı Sokak No:1 Şehit Oğuzhan Yaşar Anadolu Lisesi Spor Salonu Etimesgut - Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara


Tenis spor okulları sağladığı imkânlar ile kısa süre de öğrenilmesi gereken sporlar arasında popülerliği elinde bulundurmaktadır. Tenis spor okulları bir uçtan diğer uca geniş alanlarda hizmet vererek tenis sporu öğretmiş ve sevilmesini de sağlamıştır. Tenis spor okulları sunduğu hizmetlerin standartlaşması ve herkese hitap etmesi bu durumun kanıtıdır.

Tenis spor okulları tenisi hobi olarak sevilmesinin bir adım ötesinde branş olarak bir mesleğe dönüştürmek isteyenlere tekniği ve yöntemleri öğreterek temel düzey ve akademik düzeyde eğitimlerde başarılıdır.