BAHÇELİEVLER-EMEK FUTBOL OKULU

blog yazısı ekle !

BAHÇELİEVLER-EMEK FUTBOL OKULU

Dünya çapında futbolda yeni bir devir açılıyor açıkçası geç kalınmış bir durum bu bahsettiğim kadın futbolu. Bu artık dünya çapında özellikle Amerika, Brezilya ve Almanya gibi ülkelerde şu anki erkek futboluna yaklaştı ve seyirci oranı da bizim ülkemizdeki seyirci oranından daha fazla. Geçen yaz Kadınlar Dünya Kupası yapıldı ve çok ilgi çekti bende birkaç maçı izledim hem statta yoğun ilgi vardı hem de oynadıkları oyun erkeklere taş çıkartır cinstendi. Aşağıda Türkiye Kadınlar 1.Futbol liginden en iyi 5 gol derlenmiş gerçekten güzel goller var.



Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

Eğlenceli ve dolu dolu antrenmanlar, hem kişisel gelişim hem takım odaklı özel çalışmalar, her yaş grubu için eğitsel oyunlar. Mehmet Emin Resulzade Spor kulübü olarak Voleybol, Basketbol, Futbol kız - erkek antrenmanlarımız başlamıştır.devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara


Kadınlar artık futbola soğuk bakmamaya başladı artık seyirci olarak değil sahada da kendisini göstermek istiyor. Bunun için ciddi eğitimler alıyorlar. Kadın futbolu ile ilgili bir televizyon programını izlemiştim antrenmanları erkeklerden ağır denilebilecek kadar ve çok ciddi çalışıyorlar. Elbette başlarında onlara yardımcı olan profesyonel antrenörler var. Ülkemizde de Ankara'da Bahçelievler-Emek Futbol Okulunda kadın futbolu hakkında profesyonel antrenörler aracılığı ile kendinizi geliştirebilir ve Türkiye'de kadın futboluna katkıda bulunabilirsiniz.