YILDIZ-ORAN FUTBOL OKULU

blog yazısı ekle !

YILDIZ-ORAN FUTBOL OKULU

Futbol bir takım oyunu ve bunu sahanın her yerinde görmemiz lazım hem savunma, hem orta saha hem de hücumda takım olarak bir bütün olması lazım. Bu söylediklerim futbolcuların gençlik yıllarından itibaren yavaş yavaş öğretilir. Çünkü küçük bir çocuğa ilk ders olarak bir takım olun demek çok zor ve onların gelişimi için doğru aşama değil. Bizim şu anki asıl konumuz hücumda takım oyunu bunun anlamı hücumda sadece forvetler ve orta saha değil tüm takım olarak yüklenip gol aramak. Aşağıda takım olarak hücum yapan bir takımın güzel bir videosu var.



Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

devamını oku... Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara

Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

Eğlenceli ve dolu dolu antrenmanlar, hem kişisel gelişim hem takım odaklı özel çalışmalar, her yaş grubu için eğitsel oyunlar. Mehmet Emin Resulzade Spor kulübü olarak Voleybol, Basketbol, Futbol kız - erkek antrenmanlarımız başlamıştır.devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara


Elbette bu bireysel olarak öğrenilebilecek bir organizasyon değil bu takım olarak ve profesyonel antrenörler eşliğinde öğretilmesi gerekiyor. Dünyada takım oyunu bireysel oyundan önde geliyor ve bu hücum ve savunma fark etmez sahanın her yerinde devam eder. Ama bunun elbette uygun oyuncularla ve iyi antrenörlerle yapılması gerekir. Ülkemizde Ankara'da Yıldız Oran Futbol Okulunda hücumda takım oyunu hakkında profesyonel yardım alabilirsiniz. Artık şunu anlamalıyız ki futbol bir takım oyunu tek başına oynanmaz.