ANKARA TENİS KURSU

blog yazısı ekle !

ANKARA TENİS KURSU

DÜNYANIN EN ÇOK KAZANAN SPORCULARI TENİSÇİLER – ANKARA TENİS KURSU

Ülkemizde her ne kadar en çok kazanan sporcular futbolcular gibi bir algı olsa da bu algı gerçeği yansıtmıyor, zira dünyanın en çok kazanan ilk beş sporcusu tenisçiler. Tenis dünyanın en fazla izlenen ve takip edilen sporlarından biri, eğer çocuğunuzun spor alanında kariyer yapmasını istiyorsanız ya da kendiniz hem kondisyon için hem de fit bir görünüm için spora başlamak istiyorsanız en uygun dal kesinlikle tenis!



Base Life Club

Çayyolu

devamını oku... Adres: Angora Caddesi No:209 Beysupark Çayyolu-Ankara

Fenerbahçe Spor Okulları Eryaman

Eryaman

devamını oku... Adres: 1. Meşrutiyet Caddesi Nacit Avcı Sokak No:1 Şehit Oğuzhan Yaşar Anadolu Lisesi Spor Salonu Etimesgut - Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara



Tenis her yaşta yapılabilen bir spor

Tenisi diğer sporlardan ayıran en önemli özelliği yaş sınırı olmaması. Yani teniz kelimenin tam manası ile yediden yetmişe herkesin yapabildiği bir spor. Üstelik her yaşta sağlıklı bir yaşam sürmeyi de sağlıyor tenis. Çok keyifli bir spor olduğu için sıkılmadan hem form tutup hem de iyi zaman geçirmek istiyorsanız tenis tam aradığınız spor.

Neden siz de iyi bir tenisçi olmayasınız?

Neden siz de iyi bir tenisçi olmayasınız ki? Hemen Ankara tenis kurslarına kaydınızı yaptırın ve tenis oynamanın doyumsuz keyfi ile hayatınıza sağlık ve mutluluk katın.