CEBECİ – MAMAK - ABİDİNPAŞA YÜZME KURSU

blog yazısı ekle !

CEBECİ – MAMAK - ABİDİNPAŞA YÜZME KURSU

ÇOCUKLUK DÖNEMİ OBEZİTESİNDEN YÜZME İLE KORUNUN – CEBECİ – MAMAK - ABİDİNPAŞA YÜZME KURSU

Son yıllarda çocuklar arasında en fazla rastlanan hastalıklardan biri obezite. Üstelik obezite sanıldığı gibi sadece görüntü açısından rahatsızlık verici bir durum değil. Zira obezite beraberinde birçok hastalığa yakalanma riskini de getiren son derece ciddi bir sorun. Özellikle kalp rahatsızlıkları ve diyabet ile obezitenin direkt ilişkisi olduğu uzmanlar tarafından sık sık dile getiriliyor. Çocuğunuzu bu ciddi sorundan ve beraberinde getirebileceği hastalıklardan korumak için onu Ankara'da bulunan yüzme kurslarına göndermeniz yeterli.



Yüzme sporu yüksek kalori yaktırır

Yüzme kursları sırasında yapılan derslerde, antremanlarda çocuklar yüksek kalori yakarlar. Bu da çocukların kilo almasını yani obezite hastalığına yakalanma riskini ortadan kaldırır. Yüzme sporu yapan çocukların ayrıca vücutlarındaki tüm kas grupları çalıştığı için fiziksel gelişimleri de çok daha sağlıklı olur. Kısacası yüzme çocukları her açıdan ileriye taşıyan bir spordur.

Kurslar çocuğunuzu bekliyor!

Cebeci-Mamak-Abidinpaşa semtlerinde bulunan yüzme kursları çocuğunuzu bekliyor. Hemen gelin ve kaydını yaptırarak onun daha sağlıklı, mutlu ve başarılı bir çocuk olmasını sağlamanın gönül rahatlığını yaşamaya başlayın.