FUTBOL OYNAMANIN TEMEL GEREKSİNİMLERİ

blog yazısı ekle !

FUTBOL OYNAMANIN TEMEL GEREKSİNİMLERİ

Futbolu oynayan kişiler profesyonel olarak ya da amatör olarak futbol oynamaktadırlar. Kişiler futbol oynamaya başlamadan önce neden futbol oynadıklarını belirleyerek amaçlarına yönelik hareket edebilirler. Futbol oynamanın temel gereksinimleri incelendiğinde kişilerin farklı şeyler için futbola yöneldiklerini görebiliriz. Futbol herkes tarafından olukça çok sevilen bir spor dalıdır. Hem izlemesi zevkli olan hem de oynaması zevkli olan bir spordur. Futbol oynamak için bir alan ve bir top yeterlidir.



ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü

Oran

devamını oku... Adres: Aşağı Dikmen Mahallesi 582. Sokak Oran - Ankara

Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara

Mehmet Emin Resulzade Spor Kulübü

Çukurambar

Eğlenceli ve dolu dolu antrenmanlar, hem kişisel gelişim hem takım odaklı özel çalışmalar, her yaş grubu için eğitsel oyunlar. Mehmet Emin Resulzade Spor kulübü olarak Voleybol, Basketbol, Futbol kız - erkek antrenmanlarımız başlamıştır.devamını oku... Adres: Öğretmenler Caddesi 1472 Sokak Mehmet Emin Resulzade Anadolu Lisesi Çukurambar-Ankara


Futbolun eğlenceli bir spor olması çocukların zamanlarını futbolla geçirmesine neden olur. Futbol oynayan ve yeteneği olan bir çocuk ailesi veya öğretmenleri tarafından fark edilerek ona gerekli destek verildiği zaman iyi bir futbolcu olabilir. Çocuk yaşta futbola başlayan kişi ileriki zamanlarda kendini geliştirerek profesyonel bir futbolcu olur ve hayatını bu şekilde kazanabilir. Futbolu her yaştan kişi rahatlıkla oynayabilir. Birçok kişi haftada bir kez arkadaşları ile toplanarak onlarla hem eğlenmek hem de güzel vakit geçirmek için futbol oynayabilir. Kişiler iş stresinden uzaklaşarak arkadaşları ile güzel vakit geçirip daha da mutlu olabilirler. Kişiler sağlıklı yaşamak içinde futbolu tercih edebilirler. Sağlıklı yaşamak için düzenli spor yapmak isteyen bir kişi bir futbol kursuna yazılabilir. Bu kursa düzenli olarak giderek sağlıklı bir vücuda sahip olabilir. Kilo vermek isteyen kilo problemi olan bir kişi de düzenli olarak futbol oynayarak kilolarından kurtulabilir. Bir kişi kendine arkadaş edinmek onlarla güzel vakitler geçirmek için de futbol oynamayı tercih edebilir. Bir kursa yazılabilir bu sayede futbol oynayan birçok kişi ile arkadaşlık kurabilir. Futbol kişinin sosyalleşme sürecine katkı sağlar. Kişinin kendini toplum içerisinde daha rahat hissetmesine yardımcı olurken kendini daha iyi ifade edebilmesine de sağlar. Kişiler farklı sebeplerden dolayı futbol oynamayı tercih edebilirler. Tercih nedeni ne olursa olsun futbol kişinin hem sağlıklı yaşamasına hem de arkadaşları ile güzel vakitler geçirmesine yardımcı olan bir spor dalıdır . Ankara gibi büyük şehirlerde artık parkların bile içerisinde bir halı saha bulunmaktadır. Futbol oynamak isteyen kişiler arkadaşları ile bir araya gelerek bu alanlarda futbol oynayabilirler. Kendilerine bir takım kurarak kendi aralarında spor müsabakaları düzenleyebilirler.