TUNALI - KAVAKLIDERE VOLEYBOL KURSU

blog yazısı ekle !

TUNALI - KAVAKLIDERE VOLEYBOL KURSU

ÇOCUĞUNUZUN GELİŞİMİNE VOLEYBOL İLE KATKI SAĞLAYIN – TUNALI - KAVAKLIDERE VOLEYBOL KURSU

Her anne baba çocuğunun en iyi şekilde eğitim almasını ve bunun yanı sıra sağlıklı bir gelişim dönemi geçirmesini sağlar. Zira bir çocuğun başarılı bir yetişkin olmasında aldığı eğitimin ve gelişim dönemini sağlıklı geçirmesinin rolü çok büyüktür. Günümüzün bilinçli, modern anne babaları çocuklarının gelişimine katkı sağlamak için çocuklarını spora yönlendiriyorlar, voleybol da bu sporların en popülerlerinden biri, çünkü voleybol çocuk gelişimine hem fiziksel hem de ruhsal açıdan çok şey katıyor.



Ankara Spor Akademisi

Çankaya

devamını oku... Adres: Şehit Cengiz Karaca Mah. Kabil Caddesi No: 109 Çankaya - Ankara

Atakule Spor Kulübü Esat

Çankaya

devamını oku... Adres: Tunalı Caddesi No:2 Çankaya - Ankara

Atakule Spor Akademisi

Çankaya

Serüvenimiz 2005 yılında Çankaya Spor Kulübü adı altında başlayıp, 2009 yılından itibaren Atakule Basketbol Akademisi olarak devam etmektedir. 6 – 17 yaş aralığında öğrencilerimize basketbol, voleybol, jimnastik ve futbol branşlarında hizmet vermekteyiz. Çocuklara, dostluğu, iyi iletişim kurmayı, takım ruhuyla çalışmayı, paylaşmayı, spor yapmanın disiplinini aşılayarak, hayatlarının her alanında kullanabilecekleri bir yaşam tarzı kazandırmayı amaçlamaktayız. Atakule Spor Akademisi olarak; küçük yaşlarda disiplinli hareket etmeyi, takım içinde var olmayı tecrübe eden çocukları, ilerde seçecekleri mesleklerde de bir adım önde olma düşüncesiyle yetiştirmekteyiz. Antrenman faaliyetlerimizin dışında öğrencilerimizin ders çalışmaları ve kitap okumaları için zaman ve mekan yaratmaya çalışarak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya ve hedeflerini gerçekleştirmeleri yönünde teşvik etmekteyiz. Kulüp takımlarımızın düzenli olarak yurt dışına turnuvalara katılmaları, çocuklarımızın hem eğitimsel hem de kültürel olarak gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Özel turnuvalarda ve resmi altyapı liglerinde lisanslı oyuncu olarak oynamalarına imkan sağlayarak, 15 kişilik antrenör kadromuzla, çocuklarımızı kendine güvenen, takım ruhuyla hareket edebilen, paylaşmanın gücünü anlayan ve spor disiplini kazanmış bireyler haline gelmeleri için çalışmaktayız.

http://www.atakulesporakademisi.com/
devamını oku...
Adres: Çankaya

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara

Anadolubeyi Spor Kulübü Esat

Küçükesat

devamını oku... Adres: Seyranbağları Göktürk Mahallesi Seyran Caddesi Küçükesat-Ankara


Voleybol çocukların fiziksel olarak daha sağlıklı olmasını sağlıyor

Voleybol öncelikle çocukların fiziksel olarak hem daha sağlıklı hem de daha dayanıklı olmasını sağlıyor. Ayrıca iste kız olsun ister erkek tüm çocukların daha biçimli bir vücut yapısına kavuşmasına da yardımcı oluyor. Boylarının uzaması için de en faydalı sporlardan biri voleybol.

Voleybol kursu ile çocuğunuzun hayattaki başarısını garantileyin

Tunalı-Kavaklıdere voleybol kursuna yollayarak çocuğunuzun hayattaki başarısını garantileyin. Unutmayın spor yapan çocuklar hem birlikte hareket etmeyi öğreniyor, hem daha sağlıklı oluyor hem de kendilerine güveniyorlar ve tüm bunlar da gelecekteki hayatlarında başarılı olmalarına büyük katkı sağlıyor.