YENİMAHALLE VOLEYBOL

blog yazısı ekle !

YENİMAHALLE VOLEYBOL

ÇOCUĞUNUZUN RUHSAL VE FİZİKSEL GELİŞİMİNE VOLEYBOL İLE KATKI SAĞLAYIN – YENİMAHALLE VOLEYBOL

Günümüzün modern ebeveynleri çocuk gelişimi için sporun ne denli önemli olduğunu bilincine sahipler ve bu nedenle çocuklarını spor yapmaya teşvik ediyorlar. Voleybol bu sporların arasında farklı bir yere sahip, çünkü voleybol diğer birçok spora kıyasla çocuk gelişimine çok daha fazla katkı sağlıyor. Bu nedenle anne babaların ilk tercihi çocuklarının Ankara'da bulunan voleybol kurslarına gitmesi yönünde.



Çaba Akademi

Yenimahalle

Çaba Akademi'de Basketbol, Voleybol ve Cimnastik Spor Okulu ve Takım antrenmanlarımız devam ediyor.

Çaba Akademiye ait Türkiye'nin ve Ankara'nın en büyük ve modern Spor Eğitim Merkezlerinden biri olan tesisimizde uzman eğitmen kadromuz ile faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

Tesisimizde,
- 2 adet olimpik ölçülerde basketbol/volaybol sahası
- 1 adet tam donanımlı Bireysel Basketbol Antrenman Salonu
- 3 sahada toplam 12 basketbol potası
- Tam donanımlı ve ferah bir Cimnastik Salonu
- Atletik performans ve kondisyon merkezi
- 7 adet bağımsız soyunma odası
- Maç analizi ve video izleme odası
- Antrenmanları takip edebileceğiniz keyifli Cafe

ile 2600 m2 kapalı alanda çocuklarımıza nezih ve sıcak bir ortamda spora başlatmak ve spor yaptırmak için bütün imkanları sağladık.

Çaba Akademi tesisimizi ziyaret ederek ücretsiz deneme antrenmanlarımıza katılabilirsiniz.devamını oku...
Adres: Macun Mahallesi 201. Cadde No:3 Yenimahalle-Ankara

Spor Mektebi Spor Kulübü

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi Başkent Bulvarı 2372. Sokak No:2 (Botanik Metro Durağı) Batıkent Uğur Okulları Yenimahalle - Ankara

Meteoroloji Spor Kulübü

Keçiören

devamını oku... Adres: Kalaba Mahallesi Halıç Sokak No:1 Keçiören - Ankara

Anadolu Şahin Spor Kulübü

Keçiören

Final akademi spor kulübü olarak her yaştan ve seviyeden kişilere spor kültürü aşılamak birinci hedefimizdir. Sporun kişisel gelişime özellikle fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişime faydası aşikardır.

Çocuk ve yetişkin gruplarımıza özel eğitim ve grup eğitimleri uzman antrenörler eşliğinde yüzme , Voleybol ,Kort Tenisi ve Basketbol branşlarında amatör ruhla profesyonel eğitim vermek gayemizdir.

Yüzme branşımız içerisinde bel fıtığı , boyun fıtığı , skolyoz, eklem rahatsızlığı ve kilo problemi olan kişiler için havuz antrenmanlarımız vardır. Yerimiz Keçiören Final koleji kampüsü içerisindedir. Tesis yeni , son derece modern ve temizdir.devamını oku...
Adres: Osmangazi Mah. Aşıkpaşa Cad. Final Okulları Keçiören Kampüsü Keçiören - Ankara


Voleybol ile çocukların hayat tarzı tamamen değişiyor

Voleybolu diğer sporlardan farklı kılan en büyük özelliği bu sporun çocukların yaşam tarzını tamamen değiştirmesi. Zira voleybol yapan çocuklar hem daha dakik oluyorlar, hem yardımlaşmayı öğreniyorlar, hem zamanı daha verimli kullanıyorlar hem de sağlıklı besleniyorlar. Tüm bu yönlerden bakıldığı zaman voleybolun çocuk gelişimine ne denli ciddi katkı sağladığını anlamak gayet kolay.

Çocuğunuzu voleybol kursuna göndererek bu harika sporu öğrenmesini sağlayın

Çocuğunuzu Yenimahalle voleybol kursuna göndererek bu harika sporu öğrenmesini ve bu sporu öğrenerek hayatının çok daha düzenli hale gelmesini, gelişiminin çok daha sağlıklı olmasını sağlayın.