ANKARA OKÇULUK KURSU

blog yazısı ekle !

ANKARA OKÇULUK KURSU

Ankara okçuluk kursu, unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizin korunması amacı ile kurulmuş olup bunu da kuşaktan kuşağa verilen eğitimler ile okçuluğu canlı tutmayı hedeflemektedir. Günümüzde sadece spor veya hobi olarak algılanan okçuluk tarihinin aslında çok hareketli olduğunu yapılan savaşlardan, avlanma tarzlarından çıkarımlarda bulunabiliriz.



Şekerspor 06 Spor Okulu Çayyolu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Çayyolu Mahallesi 2677. Cadde Santra Konutları C Blok No:7 Çayyolu-Ankara

ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

Fenerbahçe Spor Okulları - Batıkent

Batıkent

devamını oku... Adres: Kent Koop 1867. Cadde No:5 (Şehit Demet Sezen Kız Anadolu Lisesi Spor Salonu) Yenimahalle Ankara

Meteoroloji Spor Kulübü

Keçiören

devamını oku... Adres: Kalaba Mahallesi Halıç Sokak No:1 Keçiören - Ankara

Angora Okçuluk Spor Kulübü

Eryaman

devamını oku... Adres: Altay Mah. Orhanbey Cad. Galeria Avm Giriş Kat Eryaman - Ankara


Ankara okçuluk kursu yetiştirdiği sporcular ile ulusal çaplı veya uluslararası düzeydeki yarışmalarda ülkemizi temsil etmiştir. Ülkemizin tanıtımında ankara okçuluk kursu tarafından yetiştirilen sporcular başarıları ile tescillemişlerdir. Ankara okçuluk kursları iklim şartlarına özgü çalışma alanları ile, derslikler, antrenman salonları ile, dinlenme alanları ve kafeleri ile oldukça geniş ve eğlenceli mekanlardır. Sadece dersleri yoğun olarak monotonlaştırmak yerine dinlenme alanları ve kafeleri ile ferah bir nefes alma fırsatı da sunmaktadır.

Ankara okçuluk kursu okçuluğun şimdiki zamanda insanlara ve gelecekteki insanlara tanıtmak, kültürel değerlerin öğretilmesinde önemli görev üstlenmiş ve sevdirilmesi konusunda gerekli fırsatlar sunulmaktadır. Bütün bunlar yapılırken okçuluk sporunun kalite ve standartlarına bağlı kalınarak gerçekleştirilmektedir. Ankara okçuluk kursu okçulukta rehber olmaktadır.